Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-eindhoven.nl


  Mediums in Eindhoven staan klaar voor u te helpen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Odette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Wat is het fijn om met Odette te praten. Nuchter, warm en met rake voorspellingen. Haar advies en steun zijn helder en fijn. Hier kan ik echt mee verder.




Ervaring van Yvonne met medium Odette   Ervaring van Yvonne met medium Odette   Ervaring van Yvonne geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Waren we net lekker aan het kletsen, Tom Okker, valt de verbinding weg. Bedankt Odette voor de fijne gesprekken. Ik bel u gauw weer.




Ervaring van E. met medium Odette   Ervaring van E. met medium Odette   Ervaring van E. geplaatst op 8 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Waw. super accuraat en gedetailleerde voorspelling. Wat ben jij goed, bel je zeker weer terug, hopelijk ben je ook wat vroeger op de lijn.





Ervaring van F. met medium Odette   Ervaring van F. met medium Odette   Ervaring van F. geplaatst op 21 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, ik heb je zojuist eindelijk gesproken. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen, maar ik kan niet anders dan er vertrouwen in hebben. Eerder in 2020 heb je ook een voorspelling gedaan en dat is in 2021 uitgekomen ondanks dat ik het eerst niet geloofde, omdat het te mooi om waar te zijn leek. Hopelijk weet je wie ik ben. Heel veel liefs!




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Was super gezellig gesprek Odette echt, heel veel gelachen!!! Bedankt voor je eerlijkheid, waardeer ik enorm! Voor mij de beste! TOPPER! X




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve medium en to the point ze laat je niet langer aan de lijn houden als het niet nodig is. Ik heb je nu al 3x gesproken, telkens zeg je het zelfde gewoon en zie de zelfde uitkomst ongelooflijk wat je uit je kaartjes haalt! Ik vind het fijn om met je te praten je voelt oprecht en eerlijk aan ik ga je nog zeker veel bellen.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Ik ben flabbergasted. Ik moest bekomen van je reading. Jij bent heel zuiver Odette met humor en een lieve dame.





Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Heb meerdere keren een fantastisch consult gehad met helderziende Odette. Odette heeft het keer op keer bij het juiste eind. Odette gaf me duidelijkheid en toekomstinzichten die nu uitkomen.




Ervaring van Priscillia met medium Odette   Ervaring van Priscillia met medium Odette   Ervaring van Priscillia geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette is by far een topper op de lijn! Inmiddels komen er meerdere voorspellingen uit omtrent werk en prive vlak. Ze is ontzettend integer en geeft mij veel zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat ik dicht bij mijzelf blijft. Je bent en blijft een pracht mens! Bedankt voor de mooie inzichten, tot snel weer! Liefs X




Ervaring van VZ met medium Odette   Ervaring van VZ met medium Odette   Ervaring van VZ geplaatst op 20 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dank je wel voor jouw steun. Altijd integer, oprecht, warm en juist.
Je bent echt mijn vertrouwenspersoon geworden. Heel erg fijn. Tot snel.




Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M geplaatst op 16 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette u bent geweldig. Er zijn geen woorden voor.
Ik haal de kaartjes zoals afgesproken.
U weet wel wie ik ben.
Hopelijk kan ik u snel het goede nieuws melden. grt Sanne




Ervaring van Sanne met medium Odette   Ervaring van Sanne met medium Odette   Ervaring van Sanne geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Helder en belangeloos. 2 woorden voor mooie Odette die de lading natuurlijk niet dekt. Een wezenlijk contact met zoveel details dat ik echt moet schrijven om het bij te houden. Maar wat is het allemaal kloppend en wat is het ondersteunend. Niet omdat ze ondersteunend wil zijn want zij is niet bezig met enig effect . Het is ondersteunend omdat het spot on is en je weet en voelt dat alles klopt. Met haar praten is gezien worden op alle niveaus. Ze is een parel en die zijn zeldzaam. Dank dat jij er bent voor alle mensen die jou weten te vinden.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette. Wat stond ik versteld toen ik je vanmiddag sprak.

Super bedankt voor je geweldige consult.
Dank je wel, Ray.




Ervaring van Ray met medium Odette   Ervaring van Ray met medium Odette   Ervaring van Ray geplaatst op 10 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Helderziende Odette is in 1 woord fantastisch. Ze weet de situatie zo goed te beschrijven van beide kanten.
Liefs.




Ervaring van Donald met medium Odette   Ervaring van Donald met medium Odette   Ervaring van Donald geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette,
Graag wilde ik nog toevoegen dat je veel meer dan die 5 sterren waard bent. Ik ben je keer op keer erg dankbaar op zowel prive als zakelijk gebied. Heb de afgelopen jaar veel op persoonlijke vlak mogen ontwikkelen. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop je je readings houdt. Tot de volgende x en bedankt voor vandaag.
Liefs, FP.




Ervaring van FP met medium Odette   Ervaring van FP met medium Odette   Ervaring van FP geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Ongelofelijk goed ben jij Odette. Superhelder. Echt grote klasse wat jij allemaal zag.




Ervaring van Jacqueline met medium Odette   Ervaring van Jacqueline met medium Odette   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 6 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Ik wil je bedanken voor al je hulp.
Heel heel heel erg bedankt.




Ervaring van Marina met medium Odette   Ervaring van Marina met medium Odette   Ervaring van Marina geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Hele goede tips meegekregen van helderziende Odette. Je bent zo een positieve en oprechte vrouw. Duizendmaal dank voor de mooie gesprekken en de ongelooflijke hulp die je me geeft.




Ervaring van Sanne met medium Odette   Ervaring van Sanne met medium Odette   Ervaring van Sanne geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  De verbinding viel weg, ik wil je heel erg bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven. Zonder twijfel de beste op de lijn.
Groetjes, B.




Ervaring van B met medium Odette   Ervaring van B met medium Odette   Ervaring van B geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Jeetje. wat een binnenkomer zeg. Ik had nog niks gezegd en ze kwam meteen tot de kern van alles. Heel bijzonder wat ze allemaal zegt. Ik ben erg benieuwd naar je voorspellingen. Heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Ik met medium Odette   Ervaring van Ik met medium Odette   Ervaring van Ik geplaatst op 9 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette

Gelukkig was ik de eerste vandaag. Ik heb zoveel aan de gesprekken met jou en moet altijd snel schrijven want alles wat jij me vertelt, komt uit. Zoo bijzonder en consistent zijn jouw voorspellingen.
Anderen hebben soms wel en soms niet gelijk jij altijd en geeft ook heel veel informatie .

Daarom ben je ook altijd in gesprek.
Als het verkocht is laat ik het je weten. Dank je lieve Odette .

LIEFS
S.




Ervaring van S met medium Odette   Ervaring van S met medium Odette   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, wilde je weer ontzettend bedanken. Alles klopt tot in de detail. Elke keer blijf ik me erover verbazen hoe je het allemaal weet.
Je bent de beste op de lijn.
Dankjewel voor je fijne heldere consult.
Altijd zo fijn om me weer rustig te voelen na jou gesproken te hebben.
Tot Bellens. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette
Ik bel je al een geruime tijd over hetzelfde, ik wil je laten weten dat alles wat je tot nu toe voorspeld hebt is uitgekomen . Je bent een kanjer. Als ik ergens mee zit bel ik je en dan maak jij mij weer rustig omdat ik weet dat wat je ziet en voelt gaat uitkomen. Negatief nieuws vertel je ook. En dat is alleen maar goed.
Dankjewel voor je fijne duidelijk consult.
Tot gauw.
Liefst .




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, ik was gisteren de eerste die je mocht spreken. En het eerste wat je zei over een beslissing genomen die er genomen was kon ik plaatsen omdat er die dag iets was voorgevallen.
Elke keer als ik jou spreek hoef ik niks te vertellen. Jij kan mij vertellen dat er iets gebeurt is en wat er gaat gebeuren.
En het gebeurt allemaal zoals je zegt.

Ook mooi dat we kunnen lachen om mij eigen stommiteiten en frustraties en door jou kan ik wel eerlijk zijn naar mezelf.
Dankbaar voor dit eerste gesprek vh jaar met jou. Ik wil je niet te vaak bellen maar jouw inzichten zijn zo enorm goed.

Liefs,
S.




Ervaring van S met medium Odette   Ervaring van S met medium Odette   Ervaring van S geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette je gaf me de bevestiging die ik net nodig had. Loop al lang te piekeren en zojuist een gesprek met jou gehad wat mij erg veel inzichten heeft gegeven.
Wat jij voorspelt gaat ook uitkomen. Zoals de andere voorspellingen.
Ondanks verdriet en pijn ben ik toch ook mede door jouw readings weer in mijn eigen kracht gekomen. Ik weet waar mijn grens ligt en jij gaf mij de bevestiging.
Bedankt nogmaals. De beste op de lijn.




Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette,

Ik wens je te bedanken voor heel veel. Maar vooral voor uw geduld, kennis, zachtheid en vertrouwen.
Bedankt dat ik eerlijk tegen u kan zijn en dat je het ook gunt.
Ik hoop van harte u weet dat ik het zo goed met u meen juist omdat ik het zuiver en eerlijk meen en bedoel.
En via deze weg wens ik u een prachtig afsluiting van het jaar en een topper van een nieuwe jaar. Dat ook al uw wensen mogen ontplooien.

Oprecht
Dank
Marijke

.




Ervaring van Marijke met medium Odette   Ervaring van Marijke met medium Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste, geweldige Odette. Je hebt me door jouw juiste en duidelijke zienswijze, inzichten zo ontzettend geholpen in de aanpak van een voor mij pijnlijke kwestie. Jouw rustige, verstandige houding blijf ik bewonderen. Je bent al vijf jaren een toppertje voor mij en dat blijf je. Ik heb gaandeweg zoveel meer kunnen begrijpen en plaatsen door jou. Dank je x Ch.




Ervaring van Je weet wie. met medium Odette   Ervaring van Je weet wie. met medium Odette   Ervaring van Je weet wie. geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste, geweldige Odette. Je hebt me door jouw juiste en duidelijke zienswijze, inzichten zo ontzettend geholpen in de aanpak van een ( voor mij ) pijnlijke kwestie. Jouw rustige, verstandige houding blijf ik bewonderen. Je bent al vijf jaren een toppertje voor mij en dat blijf je. Ik heb gaandeweg zoveel meer kunnen begrijpen en plaatsen door jou. Dank je x Ch.




Ervaring van Je weet wie :) met medium Odette   Ervaring van Je weet wie :) met medium Odette   Ervaring van Je weet wie :) geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette, bedankt voor een aantal belangrijke inzichten die ik heb gekregen over een persoon. U komt snel to the point. U kon de huidige situatie goed omschrijven en u heeft een aantal gedetailleerde voorspellingen gedaan. Daarnaast heeft u ook aangegeven hoe ik een cruciaal moment het best kan aanpakken in de toekomst. Ik zal uw tips opvolgen en ik vertrouw erop dat het goed komt.




Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, door jou krijg ik steeds een beetje inzicht in wat er speelt. Drie maanden geleden heb ik jou gesproken en vandaag vertelde jij mij hetzelfde, alleen nu heb jij mij een stukje meer informatie gegeven van hoe het zich verder gaat ontwikkelen. Bijzonder hoe jij alles zo in een volgorde opnoemt hoe het gaat plaatsvinden. Wie weet tot over een tijdje, liefs, S.




Ervaring van s. met medium Odette   Ervaring van s. met medium Odette   Ervaring van s. geplaatst op 7 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dear Odette, lucky for me you give an amazing amount of detail even in a short time. The signal broke and I tried to call back but it was so busy, you are too good ;). Thank you so much and I look foward to our next illuminating and longer chat. X.




Ervaring van W met medium Odette   Ervaring van W met medium Odette   Ervaring van W geplaatst op 5 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, ik heb jou nu een aantal keer gesproken. In maart voorspelde jij een situatie die ik niet kon plaatsen. Totdat ik er 3 maanden later achter kwam dat jij dit al zag en dit had voorspeld. Alles viel op z,n plek. Jij helpt me met jouw prachtige en vooral hele duidelijke gesprekken door deze situatie heen. En geeft me vooral heel veel kracht en energie zodat ik er vertrouwen in blijf houden. Bedankt voor alles Odette.




Ervaring van Lini met medium Odette   Ervaring van Lini met medium Odette   Ervaring van Lini geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Ik heb lang geprobeerd Odette te bereiken. Het gesprek was het wachten de moeite waard. Odette omschrijft duidelijk hoe de situatie is, ze geeft klaarheid over wat en waarom het verkeerd liep, ze geeft advies hoe we het best reageren. Ze voelt niet alleen aan hoe we onszelf beter kunnen begrijpen maar ook hoe we de anderen beter kunnen begrijpen. Ze bezit een uitzonderlijke gave om tot de kern te komen over verleden, heden en toekomst en dit enkel op basis van het doorgeven van een voornaam. Ze omschrijft de situatie zo helder dat ik versteld stond. Ik ben dankbaar voor de vele inzichten die ze gaf en geloof 100 % wat ze zei en dat is zeldzaam. Een consult met Odette is leerrijk en eerlijk, het heeft mij geheeld om het keerpunt in mijn leven te zien als een nieuwe start voor een positieve toekomst, niet alleen voor mijzelf maar voor mijn dierbaren.




Ervaring van Isabel met medium Odette   Ervaring van Isabel met medium Odette   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, in 1 woord. Dankjewel Marijke.




Ervaring van Marijke met medium Odette   Ervaring van Marijke met medium Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, ik vond het nu toch wel eens hoog tijd om een review bij je te plaatsen. Normaal vergeet ik het, maar de wijze waarop je iedere keer weer de spijker op zijn kop slaat, is bewonderenswaardig.
Je tomeloze geduld, maar ook de wijze waarop je minder goed nieuws weet te brengen is goud waard.

Ik vrees dat ik je nog vaak kom 'storen' en laat het direct weten als je de volgende recht zitting de spijker weer op zijn kop hebt. Ik hoop het, maar heb er ook vertrouwen in.

Lieve groetjes S.




Ervaring van S met medium Odette   Ervaring van S met medium Odette   Ervaring van S geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden