Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-eindhoven.nl


  Mediums in Eindhoven staan klaar voor u te helpen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Nona-Yo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dank je wel Nona. ik voel me echt een stuk kalmer. Fijn gesprek. Ik bel je zeker weer snel.




Ervaring van J. met medium Nona-Yo   Ervaring van J. met medium Nona-Yo   Ervaring van J. geplaatst op 16 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Sorry Nona Yo mijn beltegoed was op. Bedankt voor de reading en ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Sinti met medium Nona-Yo   Ervaring van Sinti met medium Nona-Yo   Ervaring van Sinti geplaatst op 11 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona-Yo geeft heel snel een hele accurate reading. Altijd fijn om even met haar te spreken. Ziet de dingen heel helder en weet ze duidelijk te benoemen.




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 10 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Wow, wat een superfijn gesprek heb ik met je gehad.
Een vlotte en ervaren dame met een ijzersterk intuitie.
Hele heldere en to the point advies en denkt zelfs met je mee. Nona-yo ook leg je uit wat je doet wanneer er stiltes vallen. Super bedankt voor je advies. En tot gauw.




Ervaring van Aminata met medium Nona-Yo   Ervaring van Aminata met medium Nona-Yo   Ervaring van Aminata geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  NY voelt dingen supergoed aan. ik probeer je zeker nog te bellen. Bedankt voor alles.

Veel liefs,Judith.




Ervaring van Judith met medium Nona-Yo   Ervaring van Judith met medium Nona-Yo   Ervaring van Judith geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Hey Nona,
Dankjewel voor je top reading.
Alles wat je zei is binnen 1 dag uitgekomen.
Je bent een topper. Ik zal je zeker vaker bellen.
Lieve mensen, deze vrouw is puur, zuiver en oprecht. Ze is een echte aanrader.
Tot snel, liefs Suzanne .




Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Wowww wat een supermedium. In minder dan een minuut weet ze de kern van het verhaal te zeggen.
Bedankt Nona-yo.




Ervaring van Kat met medium Nona-Yo   Ervaring van Kat met medium Nona-Yo   Ervaring van Kat geplaatst op 27 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Wowww wat een supermedium. In minder dan een minuut weet ze de kern van het verhaal te zeggen.
Bedankt Nona-yo.




Ervaring van Kat met medium Nona-Yo   Ervaring van Kat met medium Nona-Yo   Ervaring van Kat geplaatst op 27 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Bedankt voor je reading en je rustige aanpak, dit had ik even nodig. Nu afwachten nr de voorspellingen ivm met herstel van ons huwelijk. Maar jou terug bellen doe ik zeker.

Bedankt.




Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Spijtig dat men krediet op was, je klonk zo vertrouwt om mee te praten. Je kon mijn situatie zo goed schetsen dus ik hoop dat de voorspellingen ook uitkomen. Veel liefs.




Ervaring van Jiska met medium Nona-Yo   Ervaring van Jiska met medium Nona-Yo   Ervaring van Jiska geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Wat een super leuke meid met heel veel geduld want ik stel steeds de zelfde vraag, en voorspellingen komen echt uit zelfs op het genoemde tijdsbestek soms precies op de dag dankjewel nona yo je bent geweldig .




Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M met medium Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 10 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona heeft gelijk gekregen voor wat betreft contact momenten vanuit mijn partner op korte termijn. Dat belooft goeds voor de tijd die komen gaat. Dank je wel voor je rustige manier van uitleggen en je geduld. Topper .




Ervaring van Vrouw met medium Nona-Yo   Ervaring van Vrouw met medium Nona-Yo   Ervaring van Vrouw geplaatst op 4 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Beste Nona-Yo, Dank voor het leuke en vooral verfrissende gesprek. Nadat ik had opgehangen heb ik gelijk bevestiging ontvangen van het bedrijf. U voorspelling is uitgekomen. Een fijn en goed medium.




Ervaring van Sarah met medium Nona-Yo   Ervaring van Sarah met medium Nona-Yo   Ervaring van Sarah geplaatst op 3 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona, is n lieve warme vrouw. Voelt alles heel zuiver aan, zonder dat je iets zegt dan weet ze je van alles al te vertellen. Je staat er echt versteld van. Ik ben zo blij met jou, kan goed met je praten, je geeft me altijd positieve energie, laat me ook altijd lachen. Maar ze zit er ook echt nooit naast. Ze is oprecht en eerlijk en echt de moeite waard. je hoort nog zeker van mij. liefs suus.




Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 26 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Zeer goede medium.




Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dag lieve Nona-Yo. ik heb je gisteren gesproken en je bent kei raak en ook nog een hele leuke en fijne persoonlijkheid. super top hoe jij alles uitlegt en wat je door krijgt, en zeker een aanwinst voor de lijn. ga zo door lieverd en veel succes. ik raad jou zeker aan. liefs je collega.




Ervaring van je collega met medium Nona-Yo   Ervaring van je collega met medium Nona-Yo   Ervaring van je collega geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  In 1 woord WAUW. Wist meteen wat er speelde. De situatie klopte zoals Nona Jo aanhaalde. Rustig en vriendelijke vrouw. To the point. Je voelt meteen de connectie. Ze kan de situatie zeer goed aanvoelen en schetsen. Legt goed de kaarten. Zeer goed medium. Een echte aanrader.




Ervaring van Sonja met medium Nona-Yo   Ervaring van Sonja met medium Nona-Yo   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona-Yo,

Afgelopen zomer 2021 vertelde je mij dat ik meer rust zou krijgen en wat zou afvallen. Ben inmiddels genoeg afgevallen om weer lekker in mijn vel te zitten.

bedankt voor je tijd en lieve woorden.
E.E.




Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona-Yo

Je vertelde dat iemand mij zou gaan helpen om mijn huisje op te kanppen. Blijkbaar heb je dat niet meteen gelinkt aan het feid dat het direct zou gebeuren. Ook vertelde je dat het niet veel geld ging kosten, nu komt het het kost mij alleen materiaal kosten en reisksten vergoeding.

Super goed opgemerkt.




Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo,

Je maakt het wel spannend zo, ik zou goed nieuws van de belasting krijgen van de boekhouder. Klopte ook nog ik kreeg erg veel geld terug. Zoals je zei een vergeten post in te vullen.
Heel erg scherp gezien.

vgr E.E.




Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Kort en krachtig was haar uitspraak.

Maak je niet druk je boekhouder moet lachen als je hem om hulp vraagd. Klopte ook nog toen ik mijn angst kenbaar maakte. Je heb inderdaad recht om eenmalig die post af te trekken van je bedrijf. Nona-Jo kon nooit niet weten dat dit mogelijk was. Daarbij vertelde ze ook nog dat ik meer werk zou krijgen hoe dan vroeg ik, dezelfde dag kreeg ik een telefoontje dat ik ergens aan mocht meewerken. Mijn grootste wens ging in vervulling. Helder e duidelijk als ze is maakte nog even tussendoor een opmerking. Bij een belangrijke zaak zou ik de sleutel geven die nodig was iets op te lossen. Net kreeg ik telefoon dat het klopte en de zaak was opgelost. Met klap op de vuurpijl belde de persoon waar ik enorm blij van geworden ben. Diepe respect voor deze lieve en warme vrouw. Liefs E.E.




Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  soms spreek je iemand die meer kennis van zaken heeft dan de meeste in hun pink. Niemand kon mij lezen Nona-Jo wel.

Buren-ruzie inzicht gegeven. Werk helderheid gegeven plus uitkomst. Vragen over kinderen-jeugdzorg tot in de puntjes voorspelt.

Dat ik rust moest nemen daar had ze wel een punt, genomen en in een betere energie gekomen.

Ze leest met haar ogen, ze voelt met haar gevoel. God Nona-Jo ben je zo dankbaar dat uit al die mediums jij alleen mij kon lezen en veel dingen zijn uitgekomen.

Liefs je trouw vriendin E.E.




Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. met medium Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo .
Ik kan nog steeds niet geloven dat jou voorspelling is uitgekomen. Jou getallenkaart klopte precies.
Hartstikke bedankt.




Ervaring van Ingrid met medium Nona-Yo   Ervaring van Ingrid met medium Nona-Yo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Een lieve en aangename dame die veel wist te vertellen zonder dat ik zaken had aangegeven. Eerlijk en to the point.




Ervaring van Ruby red met medium Nona-Yo   Ervaring van Ruby red met medium Nona-Yo   Ervaring van Ruby red geplaatst op 10 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo bedankt je bent echt een Topper.
Je voorspelling is uitgekomen. Bedankt voor de positieve en inspirerende woorden en ik weet zeker dat het helemaal goed zal komen.
Groetjes.




Ervaring van Ingrid met medium Nona-Yo   Ervaring van Ingrid met medium Nona-Yo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 2 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Topper op de lijn. En ze is ook lief en vriendelijk, fijn om met je te praten. Tot gauw.




Ervaring van Wendy met medium Nona-Yo   Ervaring van Wendy met medium Nona-Yo   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Ik heb een zeer leuke en fijn gesprek gehad met Nona-Yo. je voorspelde me dat het gaat goed komen tussen mezelf en mijn vriend. ik wacht vol spanning de uit komst af, je bent zeker meer dan 5 sterren waard en zoals ik beloof bel ik je volgende weekt terug op hoe het contact verlopen is. Je bent super in wat je doet en eerlijk.

Groetjes.




Ervaring van Leyla met medium Nona-Yo   Ervaring van Leyla met medium Nona-Yo   Ervaring van Leyla geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Hoi Nono jo helaas tekort sorry.
wat je tot nu toe vertelde klopt.
Ik houd je op de hoogte.
Dankje wel voor de moeite

liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met medium Nona-Yo   Ervaring van Daphne met medium Nona-Yo   Ervaring van Daphne geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Beste Nona, ik wil je laten weten dat jouw voorspelling is uitgekomen. X.




Ervaring van Des met medium Nona-Yo   Ervaring van Des met medium Nona-Yo   Ervaring van Des geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Al meerdere keren met deze top vrouw gesproken. Tot nu toe wat ze gezegd heeft, alles is uitgekomen. Ze is eerlijk, oprecht en straight to the point. Ook fijn als persoon en kan echt alles tegen haar zeggen. Kortom ze is zeker de moeite waard voor een consult.

Heel veel liefs en een warme groet,
Suzanne.




Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne met medium Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met medium Nona-Yo   Ervaring van Nel met medium Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve, eerlijke vrouw die wat ze voelt onderbouwt met de kaarten. Vertelt rustig, met aangename stem en interageert op een correcte manier. Heb al velen op de lijn gecontacteerd maar Nona-Yo voelt onmiskenbaar oprecht en begaan aan. Daarom ook dat ik gewoon de behoefte voel om dit even te laten weten, wat ik anders eigenlijk nooit doe. Haar begaanheid voel je van haar afstralen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij dit met volle overtuiging doet. Ik kan alleen maar hopen dat zij op deze lijn aanwezig blijft want mij zal ze zeker nog terug horen. Daarom van mijnentwege een hele oprechte dankjewel. W.




Ervaring van W. met medium Nona-Yo   Ervaring van W. met medium Nona-Yo   Ervaring van W. geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve nona-yo

We hebben gisteren laat nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in.

Bedankt.
Meisje van de bulldog.




Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Ik heb je gesproken ivm vermist huisdier. je had gelijk. de dag dat ik je belde kwam hij terug, je zei ook vandaag is hij terug en klopte ook. Hierbij de beloofde recensie. Dankjewel.




Ervaring van Stella met medium Nona-Yo   Ervaring van Stella met medium Nona-Yo   Ervaring van Stella geplaatst op 5 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden