Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-eindhoven.nl


  Mediums in Eindhoven staan klaar voor u te helpen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Marja
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Lieve Marja,
Ik heb je net aan de telefoon gehad, 3 tekeningen maakte je voor mij. Ik ben je heel dankbaar.
Dankjewel.




Ervaring van Annemie met medium Marja   Ervaring van Annemie met medium Marja   Ervaring van Annemie geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Tranen van verdriet
Geen mens die het ziet.

Tranen van pijn
Om ons samen zijn.

Tranen om jou
Omdat ik zoveel van je hou.

De bezieling van het leven
Kent geen grenzen.

Het vraagt enkel om toewijding
en commitment.

Marja Dankjewel .




Ervaring van Wilma met medium Marja   Ervaring van Wilma met medium Marja   Ervaring van Wilma geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Pure zuiverheid
Dankbaar
Liefs vanuit mijn hart naar jou.




Ervaring van Lucinda met medium Marja   Ervaring van Lucinda met medium Marja   Ervaring van Lucinda geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Heb net een gesprek gehad.
Ik ga je zeker nog terugbellen.




Ervaring van Erika met medium Marja   Ervaring van Erika met medium Marja   Ervaring van Erika geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Dag lieve Marja,

Ik denk dat ik de boodschap begrijp. De minuten waren op, maar Ik wil jou bedanken dat jij mij met jouw talent hebt geholpen.

Dankjewel.

Groetjes Dubai.




Ervaring van Dubai met medium Marja   Ervaring van Dubai met medium Marja   Ervaring van Dubai geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Lieve Marja,

Dank je wel voor je wijsheid en je geduld.
Ik kan me voorstellen dat je me soms door elkaar zou willen schudden, maar stapje voor stapje kom ik er zeker.
En dat is o.a. dankzij jou en je manier van begeleiden:
Vastberaden, liefdevol en accuraat.
Dank je wel en dat er nog enorm veel wijsheid zich al tekenend aan jou mag openbaren.
Liefs, Lies.




Ervaring van Lies met medium Marja   Ervaring van Lies met medium Marja   Ervaring van Lies geplaatst op 10 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Hoi Marja, je had gelijk het is gelezen met roze oortjes. Dank voor je steun en wens jou tevens een goed en liefdevol en gezond nieuw jaar.




Ervaring van anoniem met medium Marja   Ervaring van anoniem met medium Marja   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Dankjewel voor het grappige healende overduidelijke gesprek en zeker het liedje en de drie gekke aapjes.
Lieve knuffel.




Ervaring van Inge Soetens met medium Marja   Ervaring van Inge Soetens met medium Marja   Ervaring van Inge Soetens geplaatst op 17 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Bedankt voor je bijzondere consult. Heel mooi interessant hoe je dingen zag en klopte ook nog, de rest zal zich met de tijd onthullen.

Luisteren naar mijn innerlijke stem, dankjewel voor de laatste boodschap voordat mijn minuten op waren.




Ervaring van Eenvoud met medium Marja   Ervaring van Eenvoud met medium Marja   Ervaring van Eenvoud geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Dankje voor de healing ivm mijn oogleden en de reading plus goede raad ivm een afspraak.
Dankje voor je begrip.
Liefs
Inge.




Ervaring van Inge met medium Marja   Ervaring van Inge met medium Marja   Ervaring van Inge geplaatst op 1 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  hoi Marja, dank je wel voor ons gesprek ik heb veel steun aan je gesprekken dank daar voor. Het is gelukt ik ga naar leiden en ja ook daar in had je gelijk hij heeft gereageerd.




Ervaring van anoniem met medium Marja   Ervaring van anoniem met medium Marja   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Graag wil ik u van harte danken voor het zeer bijzonder mooie gesprek van daarnet (15/10). Ik ervaarde erkenning van mijn essentie en dit op een zeer liefdevolle manier. U bracht licht, kleur, beweging en verbinding, heel waardevol en ontroerend mooi.




Ervaring van Myriam met medium Marja   Ervaring van Myriam met medium Marja   Ervaring van Myriam geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Zeer aangename dame. Uniek in haar mediumschap. Een aanrader.




Ervaring van Nella met medium Marja   Ervaring van Nella met medium Marja   Ervaring van Nella geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Zojuist een ontzettend leuk consult gehad met Marja. Wat bijzonder zeg, die tekeningen en wat ze te vertellen hebben. Daarnaast heeft Marja een prettige stem waar wijsheid en bewustzijn vanuit gaat. Ik ga haar zeker weer eens bellen en vind haar een echte aanrader. Tot snel weer horens Marja.
Liefs, Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Marja   Ervaring van Sandra met medium Marja   Ervaring van Sandra geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Een erg mooi en bijzonder consult met echt de dingen waar ik mee aan de slag moet. Ik kon u alleen maar gelijk geven. U hoort mij zeker weer. Lieve groet, de ovenwant.




Ervaring van ovenwant met medium Marja   Ervaring van ovenwant met medium Marja   Ervaring van ovenwant geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Wauw. Ik ben zo onder de indruk van Marja. Zij voelde mijn enorme verdriet aan, moest er letterlijk zelf om huilen. Zo bijzonder. Zij heeft mij een heling gegeven en de uitwerking hiervan op mijn gezondheid is fenomenaal. Ik kan mijn geluk niet op en hoop dat dit voor mij idd de nieuwe start zal zijn die zij voor mij zag komen. Zij is echt 1 vd besten. Ik ben haar enorm dankbaar.




Ervaring van Pauline met medium Marja   Ervaring van Pauline met medium Marja   Ervaring van Pauline geplaatst op 30 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Vanochtend heel vroeg Marja gesproken
Het was een lang en heftig gesprek en er gebeurde heel veel mooie dingen
Ik weet niet hoe ik het moet zeggen Marja maar het is weg de pijn is weg
ongelofelijk.
Nu weet je denk ik wel wie ik ben
ik dank je uit de grond van mijn hart en blijf dit mooie werk doen je bent een grote meerwaarde in dit wereldje,
tot snel.




Ervaring van anoniem met medium Marja   Ervaring van anoniem met medium Marja   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  In een woord wauw. Wat heb jij een bizar mooie gave.
Zo mooi en verhelderd wat je vandaag hebt verteld en getekend. Ik wil je via deze weg nogmaals enorm bedanken voor de rust die je mij hebt gegeven en de kracht om niet op te geven en te blijven geloven. Ik bel je zeker nog een keertje terug.

Liefs de trouwe viervoeter met het zachten mandje dan weet je wel wie ik ben.




Ervaring van De trouwe viervoeter met medium Marja   Ervaring van De trouwe viervoeter met medium Marja   Ervaring van De trouwe viervoeter geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Heel bijzonder. Marja vertelde me een heel specifiek detail, waardoor ik precies wist waar ze het over had. Ongelooflijk.




Ervaring van Soldaatje met medium Marja   Ervaring van Soldaatje met medium Marja   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Wow vanavond Marja gesproken, heel bijzonder gesprek gehad. Zoveel mooie dingen gehoord van haar tekening.
Ik voelde bij haar een warm en zuiver en zo'n vertrouwd gevoel als of ik haar al jaren ken.
Ik ga haar nog vaak bellen en Marja mijn belofte kom ik zeer zeker na ik laat het je weten.
Dank voor het intens mooie geprek. Lieve groet Marion.




Ervaring van marion met medium Marja   Ervaring van marion met medium Marja   Ervaring van marion geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Lieve Marja, heel bijzonder om te ervaren hoe je alles tekent en communiceert. En je hebt zo n lieve stem was ik nog vergeten te zeggen. Liefs van die van de sigarenbandjes oma xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Marja   Ervaring van Anoniem met medium Marja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Lieve Marja,

Je bent een topper. Je waarneming via jou mooie tekening kenmerkt jou kwaliteiten. Heel apart hoe jij je informatie doorgeeft. Het klopt allemaal en nog eens zuiver ook. Ik raad iedereen Marja aan. Ze is heel goed. Dankjewel Marja.




Ervaring van Aruna met medium Marja   Ervaring van Aruna met medium Marja   Ervaring van Aruna geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden