Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-eindhoven.nl


  Mediums in Eindhoven staan klaar voor u te helpen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa,
Oog voor detail is oog voor het unieke, en dat ben jij.
Wat jij op je ogen ziet, is ongelooflijk. Weer zijn de voorspellingen uitgekomen. Ontzettend bedankt lieve schat. Helemaal happy de peppy.




Ervaring van Angela met medium Louisa   Ervaring van Angela met medium Louisa   Ervaring van Angela geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je zei altijd, ik zie binnenkort dat je huis verkocht wordt. Je kon ook precies zien dat die mensen een tienerdochter heeft, heel knap. Je wist al direct waar we als tussenstation komen te wonen, voordat we in ons droomhuis kunnen. Kortom, wauw. Wat een gave. De beste medium van de lijn. Heb der meerdere gebeld, maar louisa is echt de best.




Ervaring van Verkoper met medium Louisa   Ervaring van Verkoper met medium Louisa   Ervaring van Verkoper geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Aanwinst op de lijn, heldere inzichten hoop haar zo nog even te spreken over een vervolg op iets.

Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Louisa   Ervaring van Sandra met medium Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Werkelijk waar een topper. Ik spreek haar al jaren en bijna alles wat zij voorspeld heeft is uitgekomen. Geen vraag is te gek. Ik vraag altijd aan haar, zie je nog iets/ of mag je nog iets meegeven wat ik niet gevraagd heeft en dan komt ze net de meest gekke dingen die altijd uitkomen. Ze krijgt niet altijd deze boodschap, maar als die er is is het altijd bijzonder.




Ervaring van K.W. met medium Louisa   Ervaring van K.W. met medium Louisa   Ervaring van K.W. geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa ,
Bedankt voor het fijne gesprek, je hebt mij terug in mijn kracht gezet. Dit merk ik in mijn dagelijks leven dat ik niet meer angstig ben.

Ook zag je een nieuwe woning voor ons waar wij in het voorjaar van 2022 de sleutel van krijgen.
Ontzettend bedankt voor alles.

Liefs Lie.




Ervaring van Lie met medium Louisa   Ervaring van Lie met medium Louisa   Ervaring van Lie geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louis. Wouw wat zien jou ogen het weer goed je zei in december tegen mij dat ik snel mij vriendin in het buitenland zal zien en ja hoor afgelopen weekend waren wij naar een lange tijd weer samen je zag ook dat het financieel beter met mij zal gaan dit is nu ook uit gekomen. Ik ben zo blij met jou alles wat je ziet kom op dit moment uit en wat ik zo mooi vind is dat ik mij altijd positief voelt, jij kan echt mij in m'n kracht zetten je bent een heel bijzonder medium dank voor al jou mooie en eerlijke gesprekken je hoort mij weer.




Ervaring van Wicky met medium Louisa   Ervaring van Wicky met medium Louisa   Ervaring van Wicky geplaatst op 10 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa ken ik al jaren. Van de zomer zei ze tegen mij: met de kerst zitten jullie bij jouw dochter in haar nieuwe huis aan tafel.

Ik zei: Dat lijkt mij sterk, want ze heeft nog steeds geen nieuw huis en de woningmarkt is lastig voor starters.

4 december kreeg mijn dochter de sleutel van een prachtige woning.

Kerst zouden we -zoals we al jaren doen- bij mijn moeder van bijna 94 vieren. Ik neem dan al het eten mee naar haar.

Een paar dagen voor Kerstmis belt mijn dochter op: Mam, zou je het leuk vinden eerste kerstdag bij ons te vieren in ons nieuwe huis. Dan halen wij oma op.

Louisa had weer gelijk.

Louisa is een uniek medium. Zij kan zien. Zij is met deze gave geboren.
Zo n 80% van haar waarnemingen komen uit. Maar door de invloed van anderen kan energie ( op het laatste moment ) veranderen. Dat is een gegeven waar alle mediums tegenaan lopen. Zo werkt het nu eenmaal. Vandaar dat sommige voorspellingen niet uitkomen.
Tijd is ook iets wat moeilijk is voor mediums. Maar Louisa kan w?l zien in welk jaargetijde iets zal gebeuren, maar niet in welk jaar.

Ik kom al meer dan 30 jaar bij mediums. Maar zo precies als Louisa kan zien ken ik geen ander.

Met vriendelijke groet,
Trudy.




Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, ik heb je net gesproken. Ik heb een heel goed gevoel over ons gesprek. Dankjewel. Je bent een engel. Ik ga een andere woning zoeken en vinden. Daarnaast ga ik de politie op de hoogte stellen en een melding doen. Dikke knuffel, Elsbeth.




Ervaring van Elsbeth met medium Louisa   Ervaring van Elsbeth met medium Louisa   Ervaring van Elsbeth geplaatst op 6 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa,
Je zei altijd, je gaat samen werken met je man. Gisteren hebben we getekend bij de notaris.

Weer een voorspelling uitgekomen. Ik bel je snel weer op.
Lieve groet.




Ervaring van Happy wife met medium Louisa   Ervaring van Happy wife met medium Louisa   Ervaring van Happy wife geplaatst op 4 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Hi Louisa, dank voor al je hulp dit jaar. Je had voorspeld dat ik twee keer achter elkaar naar het buitenland zou gaan. Ik begreep niet waarom ik dat zou doen. Nu wel je voorspelling is uitgekomen. Fijne jaarwisseling, lieve Louisa.




Ervaring van Juul met medium Louisa   Ervaring van Juul met medium Louisa   Ervaring van Juul geplaatst op 30 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, dank je wel voor de hulp en enorm rake voorspellingen, t is even bitterzoet met de liefde maar je had wel gelijk. Mijn soulmate is voorbij gekomen en ik hoop op een hele mooie toekomst, de tijd zal het leren. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, mijn verbinding viel net weg. Ontzettend bedankt voor alles dit jaar. Ik wens jou hele fijne dagen en maak er iets moois van. We spreken elkaar snel weer. Liefs, Stefanie.




Ervaring van Stefanie met medium Louisa   Ervaring van Stefanie met medium Louisa   Ervaring van Stefanie geplaatst op 21 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Verbijsterd was ik. Je zag dat hij ziek was en dat hij me dat zou gaan vertellen als hij contact met me opneemt. 1,5 week later inderdaad contact en vertelt hij me dat hij een week ziek was. Geen sterren genoeg voor jou Louisa.




Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 18 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, wat bent jij goed super goed de informatie die je door kreeg heb ik geen woorden voor jij verdiend meer dan 5 sterren veel liefs, Ran.




Ervaring van Ran met medium Louisa   Ervaring van Ran met medium Louisa   Ervaring van Ran geplaatst op 16 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Beste louisa

Je voelt het goed aan en ziet het ook .
Hopelijk kom het snel uit
Bedankt voor de Reading.




Ervaring van Rita met medium Louisa   Ervaring van Rita met medium Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve louisa.
Wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden op de lijn .
Ik zit in een hele moeilijke periode en jij weet mij er steeds door heen te helpen met alles wat ogen zien.
In middels heb ik m?n vriendin in het buitenland weer ontmoet zoals jij door kreeg. Ook wat betreft mij huis loop nu positief
Zoals jij zei, ik vertrouw jou mooie gaven en je bent voor mij een geschenk uit de hemel i ik hou van jou.




Ervaring van Rickie met medium Louisa   Ervaring van Rickie met medium Louisa   Ervaring van Rickie geplaatst op 14 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa mijn credit was op maar jij bent de bovenste beste. ongelooflijk jij hebt mij ontroerd.
Het is waarheid echt ongelooflijk geen woorden .
Voor steengoed de oma in de toekomst .
Xxx anouck .




Ervaring van Anouck met medium Louisa   Ervaring van Anouck met medium Louisa   Ervaring van Anouck geplaatst op 14 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  4 voorspellingen zijn uitgekomen in 1 maand. Louisa gebruik GEEN kaarten maar haar pure helderziend gave. Ik snap waarom ze altijd bezet is, haar gave spreekt vanzelf.




Ervaring van Amerika met medium Louisa   Ervaring van Amerika met medium Louisa   Ervaring van Amerika geplaatst op 13 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je hebt er een fan bij. Ik ken je nu enige tijd en ben je zo dankbaar voor al je adviezen. Je bent eerlijk en draait er niet omheen. Jij zegt wat je door krijgt. Vaak wil je met je eigen gedachten en ideeen alles al invullen hoe een situatie gaat verlopen. Het liefst wil je het nu weten. Achteraf en soms wel laten dan verwacht heb je altijd weer gelijk. Knap hoor. Blijf zo door gaan. Ik weet zeker dat je veel mensen kan helpen. Liefs Iris.




Ervaring van Iris met medium Louisa   Ervaring van Iris met medium Louisa   Ervaring van Iris geplaatst op 10 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa,
Je hebt oog voor detail en je weet precies de juiste momenten vast te leggen. Voorspellingen komen uit. Bedankt voor je gezelligheid, je openheid, je professionaliteit, .

Groetjes Angela

.




Ervaring van Angela met medium Louisa   Ervaring van Angela met medium Louisa   Ervaring van Angela geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, ik was erg nerveus voor een bespreking. Ik vroeg je hoe ik me het best kon voorbereiden, omdat ik bang was dat het helemaal verkeerd zou lopen. Je stelde me gerust en gaf me tips hoe ik me het best kon opstellen. Ik heb je tips opgevolgd. De bespreking is exact verlopen zoals je hebt voorspeld: goed.




Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, ik was erg nerveus voor een bespreking. Ik vroeg je hoe ik me het best kon voorbereiden, omdat ik bang was dat het helemaal verkeerd zou lopen. Je stelde me gerust en gaf me aan hoe ik me het best kon opstellen.




Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette met medium Louisa   Ervaring van Juliette geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wat een vrouw. Hart op de tong, no nonsens, een meerwaarde voor deze lijn.




Ervaring van Dirk met medium Louisa   Ervaring van Dirk met medium Louisa   Ervaring van Dirk geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa. Wat heb je mij fantastisch geholpen. Echt ongelooflijk wat je me vertelde en dat je helemaal gelijk had.
Liefs M.




Ervaring van Miriam met medium Louisa   Ervaring van Miriam met medium Louisa   Ervaring van Miriam geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa

Ik ga niet mijn gebeurtenis hier vertellen maar dat weten jij en ik wel. Ik kan alleen vertellen wat voor geweldig medium je bent. Keer op keer komt het uit wat jij zegt. Dit breng jij net veel liefde en respect omdat voor jou ook niet altijd makkelijk is deze boodschap te brengen. Dankbaar ben ik voor wat jij mij gebracht hebt. Ik ken geen beter medium. Veel liefs Belinda .




Ervaring van Belinda met medium Louisa   Ervaring van Belinda met medium Louisa   Ervaring van Belinda geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Beste Louisa bedankt om er voor mij te zijn en te steunen. En je bent 1 uit de duizend. F.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve louisa, ik bel je al enige tijd, als laatst hadden we het over de job van mijn man, hij had het niet meer naar zijn zin. Jij zei al, komt goed. Heb vertrouwen. Binnenkort wordt hij overgeplaatst naar een andere locatie. Hij heeft deze week een gesprek gehad en idd hij wordt overgeplaatst. Weer is je voorspelling uitgekomen. Wat ben jij ongelofelijk goed, beste medium op de lijn.




Ervaring van A met medium Louisa   Ervaring van A met medium Louisa   Ervaring van A geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Top medium, altijd komen je voorspellingen uit. Ik hoop je vandaag weer te spreken Louisa. Ik wacht tot je vrij bent.
Liefs, Sandra uit Gron.




Ervaring van Sandra met medium Louisa   Ervaring van Sandra met medium Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wauw Louisa , wat ben je goed , jij wist dingen te vertellen voor ik zelf iets kon over vertellen, dat is knap . veel vertrouwen geeft dit over de voorspelling dat je gedaan hebt , vandaag gebeld dank C .




Ervaring van C met medium Louisa   Ervaring van C met medium Louisa   Ervaring van C geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Weer een voorspellingen die zijn uitgekomen. De deur die je zag was mijn deur en inderdaad geen contact. De andere man heeft inderdaad wat van zich laten horen en we hebben elkaar weer gezien, ging precies zoals je zei. Dank je wel toppertje.




Ervaring van Jade met medium Louisa   Ervaring van Jade met medium Louisa   Ervaring van Jade geplaatst op 21 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louise,ik bel je regelmatig en ieder keer geeft jij mij goed gevoel en zoals altijd komen je voorspellingen uit.Je bent een Topper. Kan niet zonder je en mijn dank voor alle fijne gesprekken.Veel liefs,Ran.




Ervaring van Ran met medium Louisa   Ervaring van Ran met medium Louisa   Ervaring van Ran geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa bedankt voor al wat je zegt en doet je geeft me goede moed. Grtjs.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ongelooflijk, je had weer gelijk. Op de dag zelfs. Dank je wel voor je steun en advies. Zo mooi dat je doorgaf wat mijn oma allemaal te vertellen had. Ik bel je zeker weer.




Ervaring van J. met medium Louisa   Ervaring van J. met medium Louisa   Ervaring van J. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik hoop dat je heel de avond online blijft. Ik kwam ff stiekem kijken of je toevallig online was. Ik heb net geld opgeladen om je te spreken. Tot zo lieverd .




Ervaring van N met medium Louisa   Ervaring van N met medium Louisa   Ervaring van N geplaatst op 14 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, ik wil u hartelijk danken voor alles wat u voor mij doet. Uw voorspellingen komen ook altijd uit. Ik kan altijd heerlijk met u lachen. Dikke knuffel.




Ervaring van Orchidee met medium Louisa   Ervaring van Orchidee met medium Louisa   Ervaring van Orchidee geplaatst op 13 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden