Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-eindhoven.nl


  Mediums in Eindhoven staan klaar voor u te helpen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette heeft een aparte manier om iets te beschrijven. Inderdaad net een verhaal met een duidelijke volgorde. Jammer dat je niet vaak overdag aanwezig. In de avond ben je moeilijk te bereiken. Ik kom er niet doorheen:) dat zegt natuurlijk wat van jouw gave. Ook heel prettig en duidelijk. Naam is genoeg voor jou en je begint meteen te vertellen. Je praat niemand wat aan en luistert echt. Ga zo door. Ik hoop gauw een getuigenis te plaatsen dat je voorspellingen uitgekomen zijn, maar daar twijfel ik geen moment aan.




Ervaring van anoniem met medium Odette   Ervaring van anoniem met medium Odette   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Niamh, je bent heel zuiver. Wat ik fijn vind aan je is dat je meteen to the point komt. Je beantwoordt de vraag van de klant. Punt. Je gaat niet een hele andere draai proberen te geven. Naam/ leeftijd/geb. datum heb je niet eens nodig. Je bent the real deal. Begripvol en zachtaardig, maar direct en duidelijk met respect voor de ander aan de lijn. Ik kan niet wachten om een getuigenis te plaatsen dat je gelijk had. Ik vertrouw erop.




Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Na van de week met je gesproken te hebben moet ik wel zeggen dat je er over bepaalde dingen detective raak zit . Bedankt voor je heel eerlijk en duidelijk consult .Siska.




Ervaring van Siska met medium Shania   Ervaring van Siska met medium Shania   Ervaring van Siska geplaatst op 22 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina. Wat toch geweldig elke keer weer als ik je aan de lijn krijg. Dingen gaan precies zoals je mij verteld, het komt altijd uit. Ik vind het fijn om je af en toe te spreken; het doet me heel erg Goed. bedankt hiervoor. Lfs Augusta xx.




Ervaring van Augusta met medium Corina   Ervaring van Augusta met medium Corina   Ervaring van Augusta geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Lieve Malie
Jou voorspellingen is uitgekomen.
Ik heb idd een promotie gekregen als assistent manager.
Keer op keer kan ik positief dingen met jou bespreken en is ook daadwerkelijk waar.

Groetjes, Angela .




Ervaring van Angela met medium Malie   Ervaring van Angela met medium Malie   Ervaring van Angela geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter heeft me dingen voorspeld die niemand zag. super bedankt voor het duidelijke antwoord op al mijn vragen.
Amber.




Ervaring van Amber met medium Gunter   Ervaring van Amber met medium Gunter   Ervaring van Amber geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  C is een super lieve helderziende. ben je zo dankbaar .
veel liefs en tot snel . Zoe.




Ervaring van Zoe met medium Cassandra   Ervaring van Zoe met medium Cassandra   Ervaring van Zoe geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik heb vertrouwen in Nina. Dank voor alles.


veel liefs en liefde, Claire .




Ervaring van Claire met medium Nina   Ervaring van Claire met medium Nina   Ervaring van Claire geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Shania je bent top . Je zit er zoals altijd weer bovenop . Bedankt en tot gauw .




Ervaring van Mario met medium Shania   Ervaring van Mario met medium Shania   Ervaring van Mario geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hi Dirk. Eindelijk iemand die me de waarheid vertelde. En me er op wees dat de dingen niet altijd zijn zoals ze er uit zien.




Ervaring van Marc met medium Dirk   Ervaring van Marc met medium Dirk   Ervaring van Marc geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Wilma
  Ervaring met medium Wilma
  Wilma u bent echt goed . ik bel u snel weer op .u voelt Alles heel goed aan .hartelijk bedankt . ben u echt dankbaar.




Ervaring van Anoniem met medium Wilma   Ervaring van Anoniem met medium Wilma   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Lieve Anita, wat een mooie consult heeft u mij gegeven. Ik ben sprakenloos. U heeft alles tot aan details uitgelegd. U had ook gelijk over mijn situatie. Hopelijk komt u voorspellingen ook uit. Mensen aarzel niet om Anita te bellen. Sar.




Ervaring van Sa met medium Anita   Ervaring van Sa met medium Anita   Ervaring van Sa geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Wat een leuke vrouw zeg. Ze kreeg een bruiloft door aan mijn kant, een nieuwe baan, ze kreeg num 27 door.dus ben benieuwd .ze voorspelde mooie voor uitgangen:) .ben benieuwd :) .




Ervaring van Stana met medium Desteny   Ervaring van Stana met medium Desteny   Ervaring van Stana geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi, je hebt het altijd bij het juiste eind bij een voorspelling. Nu heb jij mij een voorspelling gedaan betreft een nieuwe baan. Ik laat het je gauw weten als het uitkomt.




Ervaring van Lisa met medium Bibi   Ervaring van Lisa met medium Bibi   Ervaring van Lisa geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter, ik heb u nu vaker gebeld en uw voorspelling over een woning/verhuizing binnen 2 dagen is gewoon binnen 1 dag uitgekomen.. Ik kon het gewoon echt niet geloven. ik wacht af voor de andere voorspellingen maar ik geloof erin. Danku.




Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Als ik even het vertrouwen kwijt ben, breng jij het weer bij mij me terug. Bel je al maanden, en elke keer haal je mij weer uit een dip. Je bent mijn steun en toeverlaat. Dikke kus.




Ervaring van Vertrouwen met medium Celine   Ervaring van Vertrouwen met medium Celine   Ervaring van Vertrouwen geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Gisteren naar jou gebeld, en na mijn ingewikkeld verhaal, had je onmiddellijk door hoe het in elkaar zat. De tip die je me gaf werkt inderdaad. Heel veel dank van Magali.




Ervaring van Magali met medium Dirk   Ervaring van Magali met medium Dirk   Ervaring van Magali geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik met Gazali gesproken gisteren avond het was een heerlijk fijn gesprek .helder Ik zal hem vaker bellen nu ik hem heb gesproken. Tot snel liefs Gerda.




Ervaring van Gerda met medium Gazali   Ervaring van Gerda met medium Gazali   Ervaring van Gerda geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Hoi Odette,nog niet zolang geleden heb ik jou
gevraagd om mij iets over mijn financieen te vertellen ik maakte me zorgen. Je had het over
verleden en een brief die ik ging krijgen iets wat te maken had met geld en dat zou positief zijn,tot 2x toe zag je dat en zei nog tegen me dat ik het moest opschrijven. Ik heb na ons gesprek nog vaak aan jou woorden gedacht maar kon het niet plaatsen. Vandaag lag er post in de gang enof je gelijk had lieve Odette,het drong.tot me door toen ik mn dochter de brief liet lezen want dat had je ook nog voorspeld.ik ga me niet afvragen hoe t.mogelijk is dat je zo een.gave hebt ik zeg alleen maar dankjewel Odette. Grt. Jolanda en tot hoors.




Ervaring van Jolanda met medium Odette   Ervaring van Jolanda met medium Odette   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Tancy jij bent de beste. Bedank voor je hulp.




Ervaring van annette met medium Tancy   Ervaring van annette met medium Tancy   Ervaring van annette geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  natuurlijk vijf sterren en nog meer .
R.




Ervaring van R met medium Anita   Ervaring van R met medium Anita   Ervaring van R geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  De eerste keer bij Anita, de reading klopte helemaal. dingen die ze onmogelijk kon weten. Ze was spot on. Deze vrouw heeft een gave.
bedankt.
R.




Ervaring van R met medium Anita   Ervaring van R met medium Anita   Ervaring van R geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Veda
  Ervaring met medium Veda
  Veda,eindelijk heb ik je te pakken na maanden proberen.Helaas was mijn belcrediet zo vlug voorbij.Hartelijke dank voor het leggen van de kaarten.Mooie tijden komen eraan,na een zware periode.Was aangenaam praten met U. Nu op naar de toekomst.




Ervaring van anoniem met medium Veda   Ervaring van anoniem met medium Veda   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Veda  


Ervaringen van bezoekers met medium Pearl
  Ervaring met medium Pearl
  Pearl ik had je beloofd dat ik een getuigenis zal schrijven. Heb je paar dagen geleden gesproken en ik hoor je woorden nog steeds in mijn hoofd. Alles klopte en je doorloopt zo goed je stappen. Heel duidelijk en eerlijk ben je. Het contact is er weer en zoals je zei de dynamic is terug aanwezig. Nu hopen op je andere voorspellingen. Lieverd super bedankt bel je zeker weten nogmaals.




Ervaring van Elza met medium Pearl   Ervaring van Elza met medium Pearl   Ervaring van Elza geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Na vele malen deze service gebeld te hebben (niets negatief over Jarno's collega's. Heb ik Jarno gesproken, dit heeft mij uit een hele diepe put geholpen. Binnen 45 min. Zie ik de dingen weer helder vol energie en positiviteit. Ongelofelijk dankbaar.




Ervaring van Ar. met medium Jarno   Ervaring van Ar. met medium Jarno   Ervaring van Ar. geplaatst op 19 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  In een woord "geweldig" . Een echte aanrader .




Ervaring van Olivia met medium Shania   Ervaring van Olivia met medium Shania   Ervaring van Olivia geplaatst op 19 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Voor Tancy, een bedankje Tancy voor je steun. en voor een echte doortastende aanpak voor mijn relatie. alles is nu in orde en ben rustig. ik laat nog van mij horen , kanjer.




Ervaring van s. met medium Tancy   Ervaring van s. met medium Tancy   Ervaring van s. geplaatst op 19 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Na lang tijd gisteren nog eens met je gesproken . Zoals altijd was het eerlijk en correct . Ben ook blij met de vooruitzichten . Laat spoedig nog iets van me horen .




Ervaring van Stefke met medium Shania   Ervaring van Stefke met medium Shania   Ervaring van Stefke geplaatst op 19 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Lieve Malie,

Vorige week zei je; je gaat een contract tekenen wat ik totaal niet kon indenken. Maarrrr vandaag heb ik die getekend. Zo raar hoe dingen kunnen lopen. Je bent echt een lieve schattt

Liefs Angelique.




Ervaring van Angelique met medium Malie   Ervaring van Angelique met medium Malie   Ervaring van Angelique geplaatst op 19 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne. Dank je, dat jij geduld heb voor mij en dat jij mij helpt. Ik dank je voor inzicht en dat ik rustig weer kan zijn als ik het moelijk heb. Liefs .j.




Ervaring van J met medium Anne   Ervaring van J met medium Anne   Ervaring van J geplaatst op 19 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hi Nina,
Bedankt voor je consult van deze avond en je positieve inzichten.
Ik heb er alle vertrouwen in en ga er dan ook zo in.
Welterusten voor zo, lieve groeten AK.




Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. geplaatst op 19 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,

ik wil je bedanken voor al die tijd dat je me gesteund hebt. T begint er aardig op te lijken dat je al die tijd gelijk had. In ieder geval je voorspelling dat er contact zou komen is uitgekomen en dat hij nog van mij houdt ook. Nu de relatie nog. Ikl hoop t.
Anouk, je bent een topper.




Ervaring van R. met medium Anouk   Ervaring van R. met medium Anouk   Ervaring van R. geplaatst op 18 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Tessa
  Ervaring met medium Tessa
  Vandaag met Tessa contact genomen. Vanaf het eerste moment, zonder iets te zeggen zag ze wat er gaande was rond mij. Het klopte allemaal. Fijne dame, gaat dieper in op wat ze ziet, voelt en pendelt. Zal ze zeker nog contacteren. R.




Ervaring van R met medium Tessa   Ervaring van R met medium Tessa   Ervaring van R geplaatst op 18 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met medium Paloma
  Ervaring met medium Paloma
  Dank je voor je e-mail consult. Je hebt gelijk ik laat hem al los. En hij moet zijn keuzes maar maken. En anders maar niet. Verder hoop ik z.s.m een andere woning te hebben. Daar mijn plekje kan vinden om tot rust te komen.




Ervaring van g met medium Paloma   Ervaring van g met medium Paloma   Ervaring van g geplaatst op 18 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hey Donna, bedankt voor je mail afgelopen maandag. Wat je zei over de vertraging, omdat ik al iets had moeten horen over zijn gevoelens. Nou de dag erna heeft hij contact gezocht en inderdaad zijn gevoelens getoond. (Man met andere vriendin, foto met zonnebril) misschien weet je t nu. Ik heb hem zelfs al 2x gezien deze week. Hoop dat je gelijk krijgt, alles wat je tot nu toe heb gezegd is waar. Je bent top.




Ervaring van Rosanne met medium Donna   Ervaring van Rosanne met medium Donna   Ervaring van Rosanne geplaatst op 18 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden