Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-eindhoven.nl


  Mediums in Eindhoven staan klaar voor u te helpen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Ik wil je van harte bedanken dat je zoveel tijd en geduld voor mij hebt.
Ik vindt je een echt super goed medium en een echte aanrader op deze lijn. Ik word happy als ik je spreek of gesproken heb. Liefs van Annemarie xxxx.




Ervaring van Annemarie met medium Seonah   Ervaring van Annemarie met medium Seonah   Ervaring van Annemarie geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Hallo Dina. Ik heb een lief en mooi gesprek gehad met u. Ik hoop dat wat u mij vertelde mag uitkomen, ik ben benieuwd. Veel liefs N.35.




Ervaring van Noelle met medium Dina   Ervaring van Noelle met medium Dina   Ervaring van Noelle geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter. Bedankt voor het aangename en verhelderende gesprek. Ik ga zeker je raad opvolgen en hou je op de hoogte. Wat mijn gave betreft, daar moet ik toch nog eventjes over nadenken. Tevens bedankt om me te informeren betreffende mijn gidsen. Is fijn om te weten. Ik bel je zeker nog terug want je bent super. Bedankt Michele.




Ervaring van Michele met medium Gunter   Ervaring van Michele met medium Gunter   Ervaring van Michele geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wat een vrouw. Destiny zal ik zeker nog een keer bellen. Erg onder de indruk. Bedankt voor uw consult en uw adviezen.




Ervaring van E. met medium Destiny   Ervaring van E. met medium Destiny   Ervaring van E. geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Zoooo blij dat ik deze avond met Sid heb gebeld. Gaf me duidelijkheid omtrent een situatie, waar ik al een tijdje mee rond liep te piekeren. Begrijp nu in wat voor een situatie die bepaalde persoon zit en is het piekeren bij mij ook overgegaan. Als je klaarheid en duidelijkheid wil, bel Sid.




Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ongelofelijk u zei precies hoe mijn relatie geeindigd is. Gewoon weg top zonder dat ik iets zei. Dank je c.

.




Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Dankjewel lieve Celine. Jij heel veel beterschap. xxx.




Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  lieve karine ik heb je vorige week op 11 juli gebeld gevraagd of mijn man zou slagen voor zijn vca. je zag direct dat hij blij thuis kwam om het positieve nieuws te vertellen. ja had gelijk gekregen .je bent een topper.




Ervaring van h met medium Karine   Ervaring van h met medium Karine   Ervaring van h geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Goedemorgen Dani,
Ik was zo benieuwd hoe het met jou is.
En nu zie ik dat je online bent. Helaas kan ik nu niet bellen.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Net je email gelezen

dankjewel Anne,

Liefs.




Ervaring van L. met medium Anne   Ervaring van L. met medium Anne   Ervaring van L. geplaatst op 15 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Ik ben nog steeds onder de indruk dat ik via jou mijn vermiste dwergpapegaai Zoe terug heb. Alles klopte, ik ben je ontzettend dankbaar. 1 juni was de mooiste dag van mijn leven.




Ervaring van Linda met medium Joke   Ervaring van Linda met medium Joke   Ervaring van Linda geplaatst op 15 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 14 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Je bent een rots in de branding een meerwaarde op de lijn. Je kan perfect invoelen op de situatie en omschrijven wat er allemaal speelt. Je brengt rust en hoop. Heb al uren met je gebeld en geeft zo een positief gevoel. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van N. met medium Yasmin   Ervaring van N. met medium Yasmin   Ervaring van N. geplaatst op 14 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Heel fijn om met Marie te praten. ze kan veel zien.




Ervaring van Shanti met medium Marie   Ervaring van Shanti met medium Marie   Ervaring van Shanti geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Dank je wel Karine.
Een voorspelling is weer uitgekomen.
Het blijft me verbazen wat jij ziet en voelt.
Je bent waanzinnig goed en je blijft altijd bij je standpunt.
Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Altijd heel erg duidelijk. Bedankt MB, ik spreek je snel want nu ik op de goede weg wil ik dit zo houden.
Liefs, Wendy.




Ervaring van Wendy met medium MB Rhais   Ervaring van Wendy met medium MB Rhais   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania ,
Ik wil je laten weten dat je weer gelijk hebt gehad . Ik spreek je nu al een tijdje over verschillende dingen en situaties . Jij ben mijn vriend , mijn beste maatje . Hoe jij naar me luistert en advies geeft over elke situatie I met je deel . Zonder jou weet ik niet hoe ik het had volgehouden . Ik bel je snel .
Jij bent een schat .




Ervaring van Sarah met medium Shania   Ervaring van Sarah met medium Shania   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hoi Gunther, enkele dagen terug heb ik een getuigenis geschreven, nu zie ik dat er iets mis is gegaan met de aantal sterren dit moet 5 sterren zijn.




Ervaring van Henny met medium Gunter   Ervaring van Henny met medium Gunter   Ervaring van Henny geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Wauw, dat was gewoonweg geweldig. Het gesprek wat betreft de Tweelingziel relaties. Geweldig.

Namaste Niamh????????????

Groetjes uit Nederland.




Ervaring van A. met medium Niamh   Ervaring van A. met medium Niamh   Ervaring van A. geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra. Wat een topvrouw bent u. Ik bel u met regelmaat en u heeft t tot nu toe goed mij geholpen. Warme en betrouwbaar persoon bent u.

Liefs R.




Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Lucky
  Ervaring met medium Lucky
  BEDANKT VOOR JE LIEVE WORDEN.




Ervaring van martin met medium Lucky   Ervaring van martin met medium Lucky   Ervaring van martin geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Der, heb je veel gesproken afgelopen periode.altijd over hetzelfde (jongen met status :) Dan weet je wel wie ik ben.ik wil je bedanken voor alles. Veel is uitgekomen maar je hebt me vandaag verteld focus op je leventje / werk enz.doe geen moeite meer want het komt naar jou. Ik ga je pas weer bellen als mijn laatste wens is uitgekomen :) Nu even focus op mij en mijn benen weer op grond krijgen, komt goed. Liefs.




Ervaring van anoniem visje met medium Derya   Ervaring van anoniem visje met medium Derya   Ervaring van anoniem visje geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali jij bent een engel hier voor de mensen die jou nodig hebben, ik heb veel gesprekken met jou gevoerd over alles en nog wat. Ik ben er van overtuigt dat jij een van de betere bent hier op de lijn en waar dan ook.

liefs Karin.




Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  heel goed. Doe zo verder. Topmedium.




Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Hi lieve Sasa, ik ben echt onder de indruk van jou. Jammer dat onze verbinding werd verbroken op 08/07/18. Ik wil je graag nog een keer bellen. Wanneer ben jij er?.




Ervaring van Aminata met medium Sasa   Ervaring van Aminata met medium Sasa   Ervaring van Aminata geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Heel goed invoelend. Super snel :) mooi hoe ze vertel.




Ervaring van Shanti met medium Shar   Ervaring van Shanti met medium Shar   Ervaring van Shanti geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Gurtel
  Ervaring met medium Gurtel
  Hallo Gurtel,
Ik bel je nu meer als een jaar
Voor mijn ben je een Top. medium .
Je kent je vak , weet waar je over praat
Je legt er geen doekjes omheen
Top, Top, Top.
Lieve groeten je weet wel .LH.




Ervaring van War met medium Gurtel   Ervaring van War met medium Gurtel   Ervaring van War geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Hoi Morgans,
Ik kan altijd bij jou terecht met mijn detail vragen. Zo fijn dat de door jouw gegeven antwoorden al menigmaal zijn uitgekomen. Ik hoop zo dat dit ook zo zal blijven. Je krijgt van mij 5 sterren.
Groetjes,
J.




Ervaring van J met medium Morgane   Ervaring van J met medium Morgane   Ervaring van J geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dag Nina,
onder de indruk van je reading. je positieve energie gaf me een boost . Dikke knuffel, xxx Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Hoi Shania ,
Heb een paar dagen geleden een consult gehad van jou .
Ik vond het een heel mooi gesprek .
Het gaf heel veel energie en bevestiging .
Een mooie spiegel .
Dank je daarvoor .




Ervaring van Richard met medium Shania   Ervaring van Richard met medium Shania   Ervaring van Richard geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Paar maanden geleden mooie voorspelling gekregen van meine, ivm rechtzaak. Hij zei wees gerust je zal dit hoofdstuk mooi kunnen afsluiten. Et voila de uitspraak was in mijn voordeel. Hij zat er bonk op. Dank je wel om me in dit deel positieve kracht en geloof te geven dat t goed ging komen.




Ervaring van wendy met medium Meine   Ervaring van wendy met medium Meine   Ervaring van wendy geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve norah, bedankt voor het fijne gesprek. Ik blijf vertrouwen houden dat alles goed komt met betrekking tot werk en de liefde. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Dit laat ik je zeker weten. Helaas waren de bel min op.




Ervaring van Angel met medium Norah   Ervaring van Angel met medium Norah   Ervaring van Angel geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  Lieve Belle, je ben een steun door dik en dun je hebt mij erg geholpen in moeilijke tijden. je bent oprecht en eerlijk daar hou ik van. dan weet ik waar ik aan toe ben, je bent een toppertje.




Ervaring van Jeannette met medium Belle   Ervaring van Jeannette met medium Belle   Ervaring van Jeannette geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  He Rika, ik had je aan de lijn en wou je bedanken voor je steun. Het is helemaal onverwachts uitgekomen, precies zoals je het had voorspeld.
Veel liefs, Alieda.Super paragnoste.




Ervaring van Alieda met medium Rika   Ervaring van Alieda met medium Rika   Ervaring van Alieda geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden