Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-eindhoven.nl


  Mediums in Eindhoven staan klaar voor u te helpen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Je bent heel snel en goed. Je kon alles zo goed vertellen. om kippenvel van te krijgen.
tot hoors.
liefs
christel.




Ervaring van christel met medium Carola   Ervaring van christel met medium Carola   Ervaring van christel geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Hi Cassandra, ik heb je in het weekend gebeld en was best verbaasd. U gaf aan dat ie rugpijn heeft (Duitsland), maar daarnaast nog andere dingen die nog moeten blijken. Ik laat u weten.




Ervaring van ss met medium Cassandra   Ervaring van ss met medium Cassandra   Ervaring van ss geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Y, bedankt voor je goede uitleg.
Je hebt mij mooie inzichten gegeven. Tessa.




Ervaring van Tessa met medium Yuorah   Ervaring van Tessa met medium Yuorah   Ervaring van Tessa geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Fotoreading laten doen bij haar. Alles wat ze zei van het eerste tot laatste klopte. echt straf amai.




Ervaring van Bert met medium Sissy   Ervaring van Bert met medium Sissy   Ervaring van Bert geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Hoi Dina,
er is weer een ding uitgekomen.
dit heb ik nooit eerder gehad in zo een korte tijd.

gr A.




Ervaring van A met medium Dina   Ervaring van A met medium Dina   Ervaring van A geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium yvonne
  Ervaring met medium yvonne
  Lieve Yvonne, im blown away door jouw consult. Spreek heel vaak de mediums/paragnosten hier en jij bent de enige die zo de spijker op zijn kop heeft weten te slaan, in het proces waar ik in zit. Ontzettend Bedankt. Mijn minuten waren op.




Ervaring van Cicilia met medium yvonne   Ervaring van Cicilia met medium yvonne   Ervaring van Cicilia geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met medium Esmay
  Ervaring met medium Esmay
  Alles weer uitgekomen zoals je zei.en idd op het nippertje. :-)).




Ervaring van Je weet wie met medium Esmay   Ervaring van Je weet wie met medium Esmay   Ervaring van Je weet wie geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hoi lieve Gazali. Ik wil je weer bedanken echt een lieverd ben je. Je hebt mij zo op weg geholpen het voelt echt precies zo aan zoals jij het vertelde. je bent een kanjer. Bedankt nogmaals en tot snel liefs Petra.




Ervaring van Petra met medium Gazali   Ervaring van Petra met medium Gazali   Ervaring van Petra geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Geeft zoveel door in een paar minuten. Bizar goed.
Gedeeltelijk voorspellingen die verschillende consulenten hebben doorgeven geeft zij in geheel in 1verhaal samengevat door in een mum van tijd. Wow en het verleden klopt als een bus.




Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tamara
  Ervaring met medium Tamara
  WIST DINGEN TE VERTELLEN DIE IK ALLEN WEET . IK HOOP DAT DE VOORSPELLINGEN UITKOMEN .
EDDY.




Ervaring van EDUARD met medium Tamara   Ervaring van EDUARD met medium Tamara   Ervaring van EDUARD geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tamara  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  wil jou heel erg bedanken. Voor je steun en advies. Je voorspelling is uitgekomen. Dank.




Ervaring van Thomas met medium Jeannet   Ervaring van Thomas met medium Jeannet   Ervaring van Thomas geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Toen ik er niet meer in geloofde gaf Nina aan dat ik een huis zou krijgen . Ik geloofde het echt niet omdat ik niet op de 1e maar de 2e plek stond. Toen gaf ze aan dat dit nog ging goed komen.ze had gelijk. Daar waar ik de moed liet zinken liet Nina me zien dat dit niet nodig was. Bedankt .




Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Heel duidelijke consult. Voelde de situatie en mij heel goed aan. De nagel op de kop.




Ervaring van Vicky met medium Freyaa   Ervaring van Vicky met medium Freyaa   Ervaring van Vicky geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette,
Dank dat je altijd mijn noodbelverzoeken accepteert . Ook weer gisterenavond. Je haalt mijn onrust weg in dit moeilijk proces in de liefde en geeft me telkens vertrouwen in een mooie toekomst. Ik wens jou fijne feestdagen. liefs N.




Ervaring van N met medium Odette   Ervaring van N met medium Odette   Ervaring van N geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieverd je ben de beste zoveel geduld heb je met mij hihihi. je blijft zo bij je stand punt en elke keer heb je gewoon weer gelijk .ben zo blij met je .je bent zo eerlijk word altijd weer vrolijk van jou ook al ben ik soms eigenwijs. Je ben een kanjer .dikke kuss stress kippie.




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Beste Bertt

Ik heb een fijn gevoel over gehouden na onze gesprek.

Het klopt wat jij vertelde en ik zou een berichtje sturen als het klopte.

Ik hou mij aan die belofte en jij bent Echt een topper.

Van harte bedankt en ik bel je zeker nog eens terug en beveel je ook bij andere aan.

Liefs Monica.




Ervaring van Monica met medium Bertt   Ervaring van Monica met medium Bertt   Ervaring van Monica geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Zoe, mijn beltegoed was op. We waren net klaar met mijn vraag over de nasleep van een verbroken relatie. Je hebt meestal gelijk en wij hopen nu ook. Wat betreft de schoolkeuze van mijn kind had je het goed gezien. Topper ben je.




Ervaring van Anoniem met medium Zoe   Ervaring van Anoniem met medium Zoe   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Heb jou net gesproken. Wat een fijn gesprek.
U heeft mij echt rustig gemaakt.
Dank je wel. Dikke kus.




Ervaring van Rowena met medium Dina   Ervaring van Rowena met medium Dina   Ervaring van Rowena geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Leane
  Ervaring met medium Leane
  leane je bent echt iemand die goed kan luisteren. Telkens ik je gesproken heb voel ik de rust weer tot mij komen. Dank u Leane.




Ervaring van denise met medium Leane   Ervaring van denise met medium Leane   Ervaring van denise geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met medium yvonne
  Ervaring met medium yvonne
  lieve yvonne .
bedankt voor alles en snel tot wederhoren .

5 sterren en twee duimen omhoog.




Ervaring van anoniem met medium yvonne   Ervaring van anoniem met medium yvonne   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina'tje,

Je had het weer goed gezien. Wat goed van jou, dank je wel.

Lieve groetjes

.




Ervaring van C. met medium Salina   Ervaring van C. met medium Salina   Ervaring van C. geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Heb jou net gesproken. Wat een fijn gesprek.
U heeft mi echt rustig gemaakt.
Dank je wel. Dikke kus.




Ervaring van Rowena met medium Dina   Ervaring van Rowena met medium Dina   Ervaring van Rowena geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Je had gelijk. Heb vandaag bericht gekregen dat hij door is met voetbal.




Ervaring van A met medium Dina   Ervaring van A met medium Dina   Ervaring van A geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  bedankt amber voor het weer kijken voor mij in de kaarten. en mij gerust te stellen ik kan hier mee weer verder en tot de volgende keer . Ik bel je natuurlijk weer voor het gevolg wat er is gebeurd .
gr ju.




Ervaring van ju met medium Amber   Ervaring van ju met medium Amber   Ervaring van ju geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Faith
  Ervaring met medium Faith
  Heb net gebeld maar mijn saldo was op jammer kan ik pas volgende week terug opladen , we waren nog aan het praten der klopt allesinds veel al van wat er gezegt is. bijdeze hoop ik vanharte dat ik een kindje mag krijgen en hoop ik dat alles goed verloopt. jammer dat mijn saldo op was wou toch de rest van de kaarten weten. hihi ik bel zeker volgende week terug .vanaf ik kan opladen .




Ervaring van kimberley met medium Faith   Ervaring van kimberley met medium Faith   Ervaring van kimberley geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Dag Lisa,

Je hebt mij erg goed geholpen en een deel van jouw voorspellingen is reeds uitgekomen. Dank je wel. Je hoort mij zeker nog wel een keer voor een update.

Lieve groetjes.




Ervaring van C. met medium Lisa   Ervaring van C. met medium Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Faith
  Ervaring met medium Faith
  ik was echt verwonderd door je reading Faith, je geeft mooie coaching. hoe met bepaalde dingen om te gaan en wat mijn werk betreft zat je er pal op. ik ga je advies echt ter harte nemen en bel je zeker terug.
echt dank je wel

groetjes T.




Ervaring van T met medium Faith   Ervaring van T met medium Faith   Ervaring van T geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, heb je vandaag gebeld, je wist me heel veel te vertellen. Waardoor ik zelf ook het inzicht kreeg. De antwoorden liggen op mijn pad.




Ervaring van Noa met medium Nina   Ervaring van Noa met medium Nina   Ervaring van Noa geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  het consult was kort omdat ik niet veel credit meer had.
En toch zijn al mijn vragen beantwoord en meer dan dat.
een echte aanrader.




Ervaring van Marc met medium Cassandra   Ervaring van Marc met medium Cassandra   Ervaring van Marc geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Kee
  Ervaring met medium Kee
  Wat een lieve vrouw. Je komt direct tot de kern en alles was de spijker op de kop. Wat een fijn gesprek en heel erg duidelijk. Ik kon wel een hele middag lekker blijven kletsen zo'n fijn gevoel.

Tot snel.




Ervaring van Cathy met medium Kee   Ervaring van Cathy met medium Kee   Ervaring van Cathy geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kee  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Shar is bangelijk. Ze is heel aangenaam om mee te praten en geeft met enkel een naam zoveel details. ze wist zelfs een detail te vertellen zonder dat ik er iets over had gevraagd. zodra de voorspellingen uitkomen zet ik weer een getuigenis . ik kijk er al naar uit .




Ervaring van wendy met medium Shar   Ervaring van wendy met medium Shar   Ervaring van wendy geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi
Weer heel erg bedankt voor je inzichten.
Het klopt allemaal wat je me hebt vertelt zonder dat ik veel hoefde te vertellen over mijn dochtertje en andere situaties. Je vertelde het vanzelf. Heel erg bedankt. ik bel je snel weer terug. Xxxx
.




Ervaring van N. met medium Bibi   Ervaring van N. met medium Bibi   Ervaring van N. geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Beste Sissy,
paar maand geleden had ik jou gebeld, ik zat echt in een uitzichtloze situatie, mijn vriendin had gevoelens gekregen voor iemand anders, het zag er echt niet goed uit. we hadden samen iets opgebouwd een huis en samen een kind, ze stond op punt om te verhuizen. en toch zei je van in het begin het komt wel goed, er komt geen verhuis, er komt geen breuk tussen jullie, kon het nauwelijks geloven, en zie nu de voorbije week heeft ze ingezien dat het gras toch niet groener is aan de overkant. beste sissy dankzij jou ben ik er blijven in geloven, had het misschien opgegeven anders . van in het begin zat je er pal op. straffe madam, bedankt.




Ervaring van bert met medium Sissy   Ervaring van bert met medium Sissy   Ervaring van bert geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Hey Shania ,
Bedankt voor het gesprek waar je me inzicht gegeven hebt op mijn vragen .
Ik ga jou zeker nog contacteren .
Liefs N .




Ervaring van Namaste met medium Shania   Ervaring van Namaste met medium Shania   Ervaring van Namaste geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Anneka
  Ervaring met medium Anneka
  Hartelijk bedankt anneka. u bent erg goed .jammer dat ik wegviel .ik bel u snel weer op.




Ervaring van Wendy met medium Anneka   Ervaring van Wendy met medium Anneka   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anneka  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-eindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden